March 20, 2018

ARAS TUJUH





View dari aras 7 (In front kolej is my faculty, dekat je 5 minit jalan sampai kalau kau tak sembang time berjalan)


Assalamualaikum, 

First of all, i just wanna type this for the short sebab yah cam biasa la Malas. Alhamdulillah dah sem kedua aku kat sini. And a lot of mix of thing i gotta do at my UiTM kesayangan dan dihatiku. Cewah.
Alhamdulillah jugak untuk sem yang kedua ni aku diterima untuk permohonan menduduki kolej. Tapi dapat untuk rayuan la, first permohonan tadapat dan terpaksa merempat di bilik member.

Untuk kali ni aku duduk kat kolej yang sama aku duduk masa sem 1 hari tu, is kolej Baiduri 2. So takde lah kekok sangat, takde lah rasa lain sangat sebab dah biasa. Tapi kali ni aku dapat bilik ketiga dari atas is aras 7. Semua aras ada 9. So semamangnyalah sangat tinggi bagi aku yang dulu duduk kat aras bawah meh. 

Kisah sebelum dapat masuk kolej ofkoslah kene tinggal dekat lain dulu buat sementara sebab result untuk rayuan permohonan kolej akan lambat dalam 2 3 hari gitu. So aku menumpang dekat bilik member yang dekat kolej sebelah. Dekat tapi sampailah tiba hari kau nak menggangkut segala barang mak nenek abah adik abang ialah azab jugak sebab lif di kolej Baiduri 1 selalu rosak dan memang rosak kena pada hari aku angkut barang. Member duduk aras 8 so bayangkanlah dari atas nun disana nak angkut turun tangga sampailah kat rumah aku kat kolej Baiduri 2. Dia punya azab 3 hari pergi kelas sakit badan.



Kolej Baiduri 2 ( Kedudukan di tengah2 Baiduri 1 dan Kolej Zamrud)


So thats all i think for the introduction about where i stay, live and whatever. huhu. Btw aku jumpa sorang rakan blogger yang stay dekat sini. Dia punya tutorial dulu boleh dikatakan dari a to z aku follow. Okay guys.

Bye





2 comments:

  1. Video Bokep Indo | Nonton Film Bokep Gratis
    Nonton Online Video Bokep Streaming
    Nonton film bokep streaming terbaru di bokepindohot.pw dimana bisa mencari video bokep abg, film bokep smu, film bokep abg cantik, film cewe seksi, abg montok, bokep indo, bokep online, bokep smp, video bokep jilbab.
    InstafollowGratis
    Mobile Legends Hack Gratis
    Steam Wallet Gratis
    Clash Of Clans Hack Gratis
    Clash Royale Hack Gratis
    iPhone X Gratis

    ReplyDelete
  2. wahhh ujiann betul nak angkut brg ke atas tuuu aduii.. tapi alhamdulillah .. studyy rajin2 yo!
    follow sini #231

    ReplyDelete

Leave a comment and I will reply you guys back.